Innovation Cloud

En snabbare väg från idé till tjänst – Innovation Cloud

27 jun, 2019

Vill du också ge dina kunder nya tjänster snabbare och oftare? Smidigare innovation kräver containerteknologi och mikroservices. Innovation Cloud är molnplattformen som får det att hända.

Resan till molnet tar längre tid än många kunde tro och många företag har inte flyttat mer än 20% av verksamheten till olika molnlösningar. Det beror på tre saker (enligt en analys från McKinsey):

  • Applikationslandskapet är mycket mer komplext än någon räknade med
  • Många företag brister i antingen resurser eller kunskap – eller både och
  • Molnet är inte bara ett moln utan flera

Samtidigt inser de flesta organisationer att de måste arbeta mycket mer snabbfotat. Agila arbetsprocesser och metoder som DevOps vinner mark. Men det handlar om stora förändringsprocesser och det är inte det lättaste att få stora verksamheter att byta kurs.

Sammantaget vill väldigt många vara snabba och jobba modernt men upplever flaskhalsar och problem. Det här vill vi hjälpa dig med:

1. Snabbare innovation – containerteknologi

2. Mikrotjänster – skalbar infrastruktur

3. Hybrida molnlösningar – sömlöst privat och publikt

Innovation Cloud

Vi kallar det här erbjudandet Innovation Cloud. Det är baserat på IBMs tjänst Cloud Private som i sin tur bygger på Kubernetes, container-arkitektur och öppna standarder. Innovation Cloud finns till för att hjälpa dig att snabbt skapa nya applikationer direkt i molnet och modernisera din IT-miljö säkert och kontrollerat.

För dig som redan använder serverplattformen Power innebär det också en möjlighet att utnyttja din hårdvara ännu bättre.

Läs mer här.