Barncancerdagen

Frukost för hopp – vårt bidrag till internationella barncancerdagen

21 feb, 2019

Fredagen den 15 februari var Internationella barncancerdagen. Då uppmärksammas barn med cancer över hela världen och vi på Rg19 och LOAD ville självklart dra vårt strå till stacken.

Vi gjorde flera punktinsatser under dagen tillsammans med Team Rynkeby God Morgon. De är ett europeiskt projekt där 2100 cyklister från sju länder cyklar hela vägen till Paris och samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Vårt LOAD-kontor är guldsponsorer och moderbolaget Rg19 har ett team som kommer att cykla på Barncancerfondens event Spin of Hope.

Internatinonella barncancerdagen

  • Hos vår kund Swedbank ordnade vi och Team Rynkeby Stockholm en frukostbuffé och många av medarbetarna swishade en gåva till Barncancerfonden som tack.
  • Vi sålde frukost till våra egna medarbetare på våra kontor i Johanneshov och Kista mot en gåva till Barncancerfonden.
  • Hos vår kund SEB ordnade Team Rynkeby Täby en donationsdrive där bidragsgivare fick ett armband eller en mössa som tack.

– Varje krona räknas för att ge svårt sjuka barn och deras anhöriga hopp i deras kamp. Att stötta Team Rynkeby God Morgon är för oss en självklarhet, säger Tore Natanaelsson, vd för LOAD.

Vill du också bidra? Swisha ett valfritt belopp till:

Team Rynkeby Stockholm : 123 614 0891
Team Rynkeby Täby: 123 570 3020

Skriv BFH som står för ”Breakfast for hope”.

Vi tackar Arla samt Easy Coffee Food, Restaurangskolan och restaurang Freshii i Globen för stöd och hjälp i projektet.

Tillsammans kan vi göra mycket!