IBM Think 2019

IBM Think – framtiden, möjligheter och en säkrare nättillvaro för unga

16 okt, 2019

Närmare 900 personer samlades på IBM Think i Stockholm i början av oktober för att diskutera och lära sig mer om teknik, framtid och möjligheter. Vi var förstås där och pratade om Cloud & Infrastructure.

I vår egen monter minglades det friskt och ämnen på allas läppar var bland annat cybersäkerhet, AI, hybrida cloudlösningar och hållbarhet. 

Pierre Strandelin

För en säkrare nättillvaro för unga
Rg19 och LOAD deltar i ett gemensamt projekt mellan IBM och organisationen Unga Forskare för att sprida kunskap i skolor i Sveriges alla 290 kommuner om hur unga människor kan använda Internet på ett tryggt och säkert sätt. Projektet heter #290CyberSecurity.

På IBM Think fanns representanter för #290CyberSecurity på plats och berättade om projektet. Bland talarna fanns Rg19s vd Pierre Strandelin. För oss är det en självklarhet att manifestera våra företagsvärderingar genom att rusta den unga generationen med den kunskap de behöver för att vara trygga på nätet.

IBM_Unga_Forskare

Första skolbesöket i Vallentuna
Vi har valt att vara guldsponsorer på #290CyberSecurity och är dessutom det första företaget som har deltagit i ett skolbesök. Den 19 september var vi i Gustav Vasaskolan i Vallentuna och bidrog med att sprida vår kunskap om IT-säkerhet. På bilden ser du Mathias Persson Ölander från IBMs Securityavdelning och Claudia Isaza från Rg19 och LOAD.

Vill du och ditt företag också bidra till en tryggare nättillvaro för unga? Kontakta IBM här.