IT som tjänst framtidssäkrar verksamheten

29 jan, 2018

Känner du också frustration över återkommande dyra investeringar i ny utrustning? Brottas du med att vidareutbilda medarbetare i funktioner som inte är er kärnverksamhet?

Allt fler köper IT som tjänst: det är smart och framtidssäkert. Vi på Rg19/LOAD har tagit fram flera unika tjänster. De bygger alla på innovation inom områden där vi har spetskompetens och stärker våra kunders konkurrenskraft.

Command Center – hela IT-miljön i mobilen

Med vår världsnyhet Command Center kan du följa dina systems status när som helst och var som helst. Tillgänglighet i toppklass helt enkelt, med visuell överskådlighet över hela din IT-miljö.

Power i händerna på experter

Du som redan använder serverplattformen Power Systems för dina mest verksamhetskritiska system vet att den har svårslagen stabilitet och driftsäkerhet. Men många har svårt att rekrytera och vidareutbilda den personal som ska drifta och sköta hårdvaran. Därför finns vår tjänst Power as a Service, där vi gör jobbet och står för specialistkompetens och support.

Command Center

Skalbar säkerhetslösning

Risken för datastölder och kapningar är ett konstant och växande hot. Därför skapade vi en stark och stabil tjänst byggd på en av marknadens bästa säkerhetslösningar, QRadar från IBM, som tidigare bara de allra största organisationerna har kunnat investera i. Nu finns en skalbar version i form av vår tjänst Security as a Service, tillgänglig för alla verksamheter.

Backup med specialistteam

Ett återkommande problem för många är att man inte förmår ge backuphanteringen den uppmärksamhet den kräver. Backup hanteras ofta som ett rutinärende trots att det är en av de viktigaste IT-processerna i en verksamhet. Med vår Backup as a Service får du en framtidssäkrad lösning och konstant tillgång till specialistteam.

Utan information stannar verksamheten

Allt vi gör genomsyras av att vi vill hjälpa våra kunder att säkra och dra maximal nytta av den tillgång som är mest värdefull idag, informationen. Utan den stannar verksamheten.

Vilka utmaningar har du? Hör gärna av dig så föreslår vi en lösning.