Kunskapsbank Filter

Datahallar - illustration

Är din datahall en energitjuv?

Utmanande energipriser har gjort det extra viktigt att jämföra driftkostnader när du investerar i din IT-miljö. Här är en jämförelse som kan hjälpa dig att välja rätt. Datahallar är energitjuvar, det är ingen nyhet i sig. Tidigare har själva energiförbrukningen sällan varit i fokus men…

Läs mer

Dags att gå över till SAP S/4HANA?

Det är hög tid att migrera till den nya generationens SAP S/4HANA om du inte redan gjort det. Här är 5 anledningar att välja IBM Power.

Läs mer

Guide: Datalagring i privata moln – därför växer det

Säkerhet och kostnadskontroll gör att allt fler vill lagra sin data på hemmaplan. I ett eget moln, bakom sin egen brandvägg.

Läs mer

Whitepaper: Vägen till det kompromisslösa molnet

Alla vill ha öppenhet och snabbhet men ingen vill sänka kraven på säkerhet och stabilitet. Navigera rätt på vägen till det kompromisslösa molnet.

Läs mer
Backup as a Service

5 saker som gör din backup bättre

Backar du också från ansvar för din backup? “Viktigt, jovisst. Men kan vi snacka om det en annan gång?”
Sluta skjuta ditt dåliga samvete på framtiden. Läs våra 5 tips som gör din backup bättre.

Läs mer
lagringsproblem

7 lagringsproblem du borde sluta brottas med

Väldigt få lyckas pricka rätt när det gäller lagring. Många betalar för mycket för utrymme de inte använder. Andra lider av ständig brist på lagringskapacitet. 

Läs mer
dalig-backup

Tre tecken på en dålig backup-lösning

I många verksamheter är backup ett ständigt dåligt samvete för IT-organisationen. Man borde dubbelkolla och övervaka backup-hanteringen men gör det inte.

Läs mer
dataforlust

Hur mycket dataförlust tål din verksamhet?

Det är inte så kul att tänka på vad som skulle hända med din data vid ett större driftavbrott. Men gör det ändå – och undvik katastrofen.

Läs mer
5 saker om molnet som oroar i onödan

5 saker om molnet som oroar dig i onödan

Med tanke på hur verksamhetskritiskt det är med IT-system finns det all anledning att noga tänka igenom beslut. Men det här är 5 saker om molnet som oroar dig i onödan.

Läs mer
dygnet om

Har du koll på din backup 24/7?

Backup – det är ju något som sköter sig självt i bakgrunden. Så kanske du tänker. Frågan är när du senast kollade om det stämmer?

Läs mer
Testa din krisinsikt

Tre frågor som testar din krisinsikt

Med ökande digitalisering kan incidenter snabbt leda till kriser med allvarliga konsekvenser för säkerheten och lönsamheten. Hur god är din krisinsikt? Hur rustade är dina system och din organisation? Testa din krisinsikt med tre viktiga frågor som alla organisationer borde ställa sig.

Läs mer
backup-misstag

3 vanliga backup-misstag

Många lever i en falsk tro att de har koll på sin backup. Det är inte förrän något händer som det blir uppenbart att systemet har allvarliga luckor.

Läs mer
Låt IT utveckla affären

Låt IT vara med och utveckla affären

IT som tjänst kan frigöra tid så att IT-medarbetarna kan utveckla affären.

Läs mer
backupresurser

Är backup det ni ska lägga tid på?

Brottas du med bemanningsschemat och behovet att utbilda medarbetare i sånt som inte är er kärnverksamhet. Som backup?

Läs mer
kassaskap

3 sätt att säkra din backup-lösning

När ett större driftavbrott inträffar är det skarpt läge för din backup. Här är tre viktiga saker att ha koll på för att slippa obehagliga – och dyra – överraskningar.

Läs mer
Rusta för kris

Tre saker du måste göra för att klara en kris

Idag är de flesta verksamheter helt beroende av fungerande IT-system. Har ni koll på riskerna? Om ni är beroende av att systemen aldrig går ner är det hög tid att gå igenom den här checklistan.

Läs mer
Molnet

7 fördelar med molndrift

Moln eller inte moln? Funderar du på det – eller på vilka delar av verksamheten som ska flytta till molnet? Här är 7 tydliga fördelar med molndrift.

Läs mer
power-cloud

Trygga systemen och frigör innovationskraft

Rätt molnlösning stärker din konkurrenskraft och frigör tid för IT att vara med och utveckla affären. Maxa din Power med rätt infrastruktur!

Läs mer
backupresurser

Trygga din backup säkert och resurseffektivt

Sluta ha dåligt samvete för att ni inte testar backupen regelbundet eller lägger tillräckligt med tid och resurser på löpande hantering. Trygga backupen med en säker och resurssmart molnlösning.

Läs mer