Snabbare-till-marknaden

Containers och mikrotjänster – snabbare från idé till marknad

9 aug, 2019

Det blir allt viktigare att snabbare få ut nya tjänster på marknaden. Kunderna vill ha nya funktioner vecko- och månadsvis. Det räcker inte längre att uppdatera en gång om året.

För det krävs en effektivare plattform och här hittar vi anledningen till att allt fler vill jobba med containerteknologi och mikrotjänster.

Utveckling i moduler

Containerlösningar gör att du kan utveckla och rulla ut uppdateringar och nya tjänster i avgränsade moduler. Det gör att man slipper ta lika mycket hänsyn till den underliggande infrastrukturen. Det går snabbt och smidigt att vara precis så agil som dagens konsumenter och marknader kräver och jobba enligt devops-processer.

Flexibel infrastruktur

På ett liknande sätt är mikrotjänster det moderna och effektiva sättet att arbeta med infrastruktur: i avgränsade moduler för större flexibilitet, effektivitet och skalbarhet. 

Sammantaget gör de här moderna arbetssätten att du snabbare får ut en idé, en uppdatering eller en ny funktion till kunderna – och kan vinna över konkurrenterna. En snabbare väg från idé till marknad gör hela din verksamhet mer innovativ.

Kom igång med containers och mikrotjänster

Därför finns molnplattformen OpenShift som vi levererar i partnerskap med Red Hat: en helhetslösning som fungerar redan från start. OpenShift är den admin-vänliga Kubernetes-baserade plattformen som gör det lätt att komma igång med containerteknologi.

Läs vårt whitepaper om hur du kommer igång med containers och förenklar resan till molnet!

Förenkla vägen till molnet