Privata-publika-hybrida-moln

Så jobbar du sömlöst mellan publika, privata och hybrida moln

5 aug, 2019

Resan till molnet är inte alltid så enkel. Modern IT blir mer och mer komplex och de flesta organisationer vill använda olika molntjänster för olika behov.

Känslig data privat, tjänster publikt

Känsliga kunddata passar inte alltid i publika moln och för vissa branscher är det helt enkelt inte tillåtet enligt lagen att flytta dem utanför den egna brandväggen. Samtidigt vill organisationer kunna utnyttja publika molntjänster för att snabbt lansera och uppdatera tjänster och appar – och för AI och analysverktyg som visar trender och utvecklingsmöjligheter.

Flytta mellan molnlösningar

Har du längtat efter ett sätt att skapa molnbaserade appar, kunna flytta program mellan olika molnlösningar och dra nytta av det bästa med publika och privata moln i en sömlös lösning?

Nu finns det en molnplattform där du kan använda dina befintliga IT-system och utveckla applikationer och tjänster lokalt för att sedan flytta dem till offentliga molntjänster, när och om – och i de delar – som passar dig.

Ett enklare sätt att modernisera din IT

Vi vill hjälpa dig förbi flaskhalsar och problem. Därför bygger vi gärna upp en containermiljö för både computing och storage på din befintliga hårdvara. Vi använder den lagringslösning ni redan har och ser till att den fungerar med Red Hats hyllade plattform OpenShift.

Läs vårt whitepaper om hur du kommer igång med containers och förenklar resan till molnet!

Förenkla vägen till molnet