Miljoner till Barncancerfonden och en massa glädje med IT-tjejerna på Vårruset

4 jun, 2019

Vårt gäng IT-tjejer som springer för ett större syfte blir fler och fler. I veckan stöttade vi Barncancerfonden genom att springa Vårruset.

Varje krona som samlas in under Vårruset bidrar till hopp och hälsa för sjuka barn och deras anhöriga. Det är vi stolta över.

IT-tjejerna – ett gäng som växer

Vårt gäng som springer IT-Vårruset och IT-tjejmilen varje år började med fyra personer på Rg19 och LOAD för några år sen. Vad det har växt sen dess! I måndags var vi 28 tjejer som deltog i loppet Vårruset och peppade, sprang och firade tillsammans.

Deltagarna kommer från flera olika företag. Några är vana löpare medan andra promenerar runt banan. Precis som det ska vara på lopp som Vårruset och Tjejmilen där glädjen är viktigare än tiden!

 

3,3 miljoner – till att börja med

När vi lämnade Stora Skuggan på kvällen 27 maj annonserade arrangörerna att man dittills hade samlat in 3,3 miljoner kronor.

Häng med på IT-tjejmilen i september

Den 31 augusti är det dags för ännu ett meningsfullt lopp. Då springer vi IT-tjejmilen för flickors rättigheter på Gärdet i Stockholm. Häng med du också, hör av dig till Claudia Isaza redan idag. Du behöver inte vara erfaren, alla som vill bidra är välkomna.