Utan en stark grund faller hela bygget

Din affär blir inte starkare än den IT-infrastruktur som bär upp verksamheten. För att kunderna ska få tillgång till era tjänster och för att verksamhetsprocesserna ständigt ska snurra krävs en infrastruktur som aldrig sviker. Och rätt experter med den kompetens du behöver.

IT-infrastruktur utöver det vanliga

Vi laddar din IT-infrastruktur med krafter utöver det vanliga. Våra lösningar är inte till för alla utan passar dig med höga krav och kritiska processer.

Det här är våra kärnområden:

  • IBM Power – serverplattformen med extrem kapacitet och 99,999999% tillgänglighet.
  • Mainframe & LinuxONE – robust megaserver, klassisk eller byggd för molnet.
  • Storage – högeffektiv lagring med den senaste tekniken.
  • Backup – tryggar din data i alla lägen.
  • Cloudtjänster – on premise eller molnet? Du väljer.
  • Pricing Tools – kraftfulla verktyg för att optimera prissättning inom handeln.

Människan kommer först

Vi levererar hårdvara, mjukvara och molntjänster men ryggraden i vår verksamhet är våra experter. Vi är stolta över att medarbetare stannar länge hos oss och det är en av nycklarna till våra långa kundrelationer. Många av våra expertkonsulter har mer än 30 års erfarenhet av sina kompetensområden. Hos oss har du alltid en egen expert att vända dig till i alla lägen.

Ladda verksamheten med maxad kraft

Genom att fokusera på långsiktiga lösningar – där vi ansvarar för design, implementation, dokumentation och löpande service – laddar vi din verksamhet med maxad kraft som uppfyller höga krav på tillgänglighet, lagring och säkerhet.

Våra kunder inom samhällsbärande verksamheter som detaljhandel, bank-, media- och sjukvård har alla krav utöver det vanliga. Det är en självklarhet för oss.

IBMs Partner of the Year

Så här lät motiveringen när vi mottog utmärkelsen Partner of the Year från IBM:

”Partnern har under året byggt upp unika högautomatiserade drifttjänster baserade på IBMs lösningar inom bland annat säkerhet, monitorering och back-up. De har också haft en enorm tillväxt på flera hundra procent inom hårdvara under året, genom ett flertal strategiska ”winback” inom områden som SDS/Flash och Power Linux”.

Vi stöttar Naturskyddsföreningen och Barncancerfonden

LOAD ledningsgrupp

LOAD

Mikael Söderholm

Key Account Manager
fornamn.efternamn@load.se
LOAD

Kim Quarnström

Sales Manager Pricing Tools
fornamn.efternamn@load.se

Vi vill gärna höra av dig

Kontakta oss här