Information är verksamhetens viktigaste tillgång

Information är din organisations viktigaste tillgång. IT-frågorna blir allt mer komplexa och svåra att skilja från själva verksamheten. Företagsledningar och organisationer behöver ta ställning till hur de ska hantera verksamhetskritisk information, växande datamängder och samtidigt vara rustade för att möta marknadens krav.

Framtidssäkra dina IT-investeringar

Tillsammans framtidssäkrar vi din IT med specialistkompetens inom high-end IT-infrastruktur, levererat både som effektiva molntjänster och som högpresterande hård- och mjukvara on premise i era datahallar.

Vi garanterar tillgänglighet, prestanda och säkerhet på det sätt som är mest optimalt för verksamhetens behov. Målet är alltid att våra kunder ska kunna fokusera på sina kärnverksamheter. Vi finns till för att din organisation ska omvandla information till konkurrenskraft genom att stötta samhällsfunktioner och i slutänden förenkla människors vardag.

LOAD = IBMs Partner of the Year 2017

Så här låter motiveringen:

”Partnern har under året byggt upp unika högautomatiserade drifttjänster baserade på IBMs lösningar inom bland annat säkerhet, monitorering och back-up. De har också haft en enorm tillväxt på flera hundra procent inom hårdvara under året, genom ett flertal strategiska ”winback” inom områden som SDS/Flash och Power Linux”.

Vi fortsätter med ännu mer kraft och energi att uppfylla vårt uppdrag: att vara den partner som ser till att våra kunders verksamhetskritiska IT aldrig någonsin får stanna.

 

Vi stöttar Naturskyddsföreningen och Barncancerfonden

LOAD ledningsgrupp

LOAD

Kim Quarnström

Sales & Marketing
fornamn.efternamn@load.se

Vi vill gärna höra av dig

Kontakta oss här