Spin of Hope Rg19 och LOAD

Spin of Hope – 12 timmars spinning för cancersjuka barn

3 apr, 2019

I lördags 30 maj höll Rg19 och LOAD med hjälp av kunder och medarbetare igång en spinningcykel i 12 timmar för att stötta sjuka barn och deras anhöriga. Tillsammans är vi starka!

Spin of Hope är Nordens största spinningevent och samtidigt ett tillfälle för att samla in pengar till barncancerforskning. Varje deltagande lag håller igång en spinningcykel i 12 timmar.

Över 6 miljoner kronor
Alla insamlade pengar går till livsviktig forskning och stöd till cancerdrabbade barn och deras familjer. 2018 samlade 30.000 deltagare in 6,5 miljoner kronor in till Barncancerfonden.

12 timmars cykling
I lördags 30 mars cyklade vårt team SPIN-IT från Rg19 och LOAD med medarbetare och kunder tillsammans med Team Rynkeby – God Morgon Täby. Vi höll igång cykeln från 07.00 på morgonen till 19.00 på kvällen. LOAD var silversponsorer medan Rg19 hyrde cykeln så att vi kunde trampa för att rädda liv och fortsätta kampen mot barncancer.

– Det var svettigt och musklerna värkte men när syftet är att stötta sjuka barn ger vi på Rg19 och LOAD inte upp. Plus att vi var ett härligt gäng som hejade på varandra och fick orken att räcka alla tolv timmar, säger Claudia Isaza, Customer Relation Manager på Rg19.

Sen lägger hon till:

– Nu börjar vi förbereda oss inför IT-Vårruset i maj där vi i år också stöttar Barncancerfonden!