Maxa din automation med Red Hat Ansible

I dagens komplexa IT-miljöer är det inte rimligt med manuella processer i systemadministrationen. Automation är en nödvändighet för att förenkla och effektivisera produktionen, utvecklingen och testningen, för att nämna några få exempel.

Har din organisation ett äldre system som dagligen kräver många timmars manuella processer? Har ni för många felkällor? Är lönsamheten för låg?

Vill du

  • minska kostsamma och repetitiva manuella processer?
  • höja produktiviteten och lönsamheten?
  • minska säkerhetsrisker?
  • minska risken för fel eller avbrott vid patching av servrar, storage och nätverk?

Då ska du definitivt titta närmare på automation med Red Hat Ansible. Våra Red Hat Certified Engineers kan hjälpa din organisation med allt från förstudie och planering till körklara automatiserade flöden och processer.

Red Hat Ansible maxar automationen

Red Hats Open source-lösning Ansible är väl använd och omtyckt över hela världen. Det innebär bland annat att det inte bara är Red Hat och deras egen open-source community av utvecklare som bidrar till nya och bättre funktioner. Stora organisationer som IBM, Cisco, Amazon, Google, och även mindre bolag, skapar ständigt nya funktioner, användningsområden och förbättringar. Efter godkänd granskning, testning och härdning från Red Hat görs detta sedan tillgängligt för alla som använder Ansible.

Enkel automation, oavsett IT-miljö

Eftersom Ansible är en agentlös automationsteknologi är det mycket enkelt att installera i de flesta organisationers IT-miljö. Om ni har en moln-, lokal- eller hybridmiljö spelar heller ingen roll.
Som du säkert redan har förstått så är möjligheterna att automatisera IT och ITIL processer i din organisation näst intill obegränsade, så när ni väl har kommit igång blir det allt enklare att överblicka nästa steg. Och nästa, och nästa…

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om hur vi konkret kan hjälpa just din organisation och avdelning att ytterligare öka effektiviteten, oavsett hur många processer ni redan har automatiserat.

 

Bild på Daniel Björk
Kontaktperson

Daniel Björk

fornamn.efternamn@load.se

Nertid på 0,5 sekunder kan förstöra åratals forskning

Läs mer om Privat: Max IV