Snabbare från idé till marknad: OpenShift

Containerteknologi är nyckeln till att jobba snabbare och mer agilt. Med molnplattformen Open Shift får du en helhetslösning för modern och effektiv infrastruktur.

De flesta organisationer har insett att de måste arbeta mycket mer snabbfotat. Agila arbetsprocesser och metoder som DevOps vinner mark. Men det kan gå trögt att byta kurs.

Applikationslandskapet är mycket mer komplext än någon räknade med och molnet är inte bara ett moln utan flera: privata, publika och hybrida. Många företag brister i antingen resurser eller kunskap – eller både och.

Gräv där du står

Vi vill hjälpa dig förbi flaskhalsar och problem. Därför bygger vi gärna upp en containermiljö för både computing och storage på din befintliga hårdvara. Vi använder den lagringslösning ni redan har och ser till att den fungerar med Red Hats hyllade plattform OpenShift. På det sättet gör du förändringen små steg i taget.

Innovation_Cloud2

Mindre förändring – snabbare igång

Du kommer snabbt igång med utvecklingen och kan släppa nya funktioner till dina kunder samtidigt som du har en stabil infrastruktur med hög tillgänglighet. Behöver du därefter skala upp kan du expandera ut i en molntjänst, antingen genom vår managerade tjänst eller i publika molntjänster. Vi börjar där din verksamhet redan befinner sig och hjälper dig sen längs vägen.

En enda helhetslösning

Genom att välja OpenShift som vi levererar i partnerskap med Red Hat får du en helhetslösning som fungerar redan från start. All installerad mjukvara bygger på open source och går att installera både på hårdvara och i olika slags moln: publika, privata och hybrida. OpenShift är den admin-vänliga Kubernetes-baserade plattformen som gör det lätt att komma igång med containerteknologi.

Infrastruktur och mjukvara

Vi hjälper dig att installera all infrastruktur i er datahall för högsta möjliga tillgänglighet och stabilitet. Vi installerar OpenShift-programvaran och anpassar den för din verksamhet så att dina utvecklare kan sätta igång och jobba. Är du osäker på exakt vad ni behöver har vi kunniga konsulter som hjälper till att reda ut behovsbilden med en grundlig förstudie och du har alltid oss att vända dig till för frågor och stöd. Stabilitet och långsiktighet är en del av vårt DNA.

Övervakning och support

Vi kan även ta hand om övervakning och hantering, antingen genom fjärrövervakning av er hårdvara eller genom en managed service-lösning i molnet. Vi gör hälsocheckar och driver arbetet med utvärdering och förbättring. Självklart har du tillgång till vår support.

Vill du veta mer om hur det här kan fungera i din organisation? Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka frågor vi ställer i en förstudie.

Bild på Peter Kihlman
Kontaktperson

Peter Kihlman

fornamn.efternamn@load.se

Eigenbrodt valde molnet för trygghet och fokus

Läs mer om Eigenbrodt

Vi vill gärna höra av dig

Kontakta oss här