Allt det bästa med serverplattformen Power men utan krånglet.

Stabiliteten och driftsäkerheten hos IBMs serverplattform Power Systems är svårslagen. Men egen hårdvara och drift är dyrt och stjäl fokus från kärnaffären. Låt experterna sköta Power. Det är resurssmart.

Vår tjänst Power Cloud avlastar din organisation och låter dina medarbetare få mer tid till kärnaffären. Du slipper återkommande dyra investeringar i hårdvara och får ändå tillgång till de största och bästa maskinerna med tillhörande mjukvara. Och kanske viktigast av allt: du har alltid tillgång till den senaste spetskompetensen när du behöver den.

  • En flexibel lösning utan dyra investeringar i hårdvara.
  • Stordriftsfördelar med de största och bästa maskinerna.
  • Ständig tillgång till högsta möjliga kompetens.

Vanliga problem

  • Krav på kompetens och support dygnet om skapar flaskhalsar.
  • Förändringar i omvärlden och organisationen kräver investeringar.
  • Nyrekryteringar begränsas av krav på kunskap om befintliga system.

Skaffa bara det du behöver

LOADs Power Cloud innehåller flera delar. Grunden kallar vi Capacity. Istället för att köpa en lite för stor maskin som sedan inte utnyttjas fullt ut betalar du bara för det du verkligen använder. Ovanpå det väljer du vad just din verksamhet behöver av t ex High Availability, Backup och Security.

Känns det som ett stort steg att lägga ut hela driften utanför huset har vi två instegstjänster som du kan börja med: Disaster Recovery och Remote Power Monitoring.

Disaster Recovery – en trygg plan för återstart

Hur länge klarar du dig utan de verksamhetskritiska systemen? Oavsett om svaret är en minut, en timme, en dag – eller aldrig – så bör din plan för återstart, disaster recovery, anpassas därefter. Vår tjänst Disaster Recovery speglar ständigt din Power-server i realtid. På det sättet minimerar du tiden för driftstopp och risken för intäktsförluster.

Andas ut med fjärrövervakning

Låt oss övervaka dina system via fjärranslutning: Remote Power Monitoring. Installationen är enkel och vi är snabbt igång med att övervaka så många system du behöver. Hårdvaran kan stå hos dig och du larmas om något händer. Läs gärna om hur vi hjälpte Seco att snabbt säkra deras globala leveranslöfte.

Slipp rollen som tusenkonstnär

Genom att lägga skötseln av Power Systems – hela eller delar – utanför huset slipper dina egna medarbetare vara tusenkonstnärer och kan fokusera på kärnverksamheten. Vi ser till att din verksamhetskritiska IT presterar och är säker, dygnet om.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Bild på Kim Quarnström
Kontaktperson

Kim Quarnström

fornamn.efternamn@load.se

Power Cloud ger Bergendahls ny kraft

Läs mer om Bergendahls