Lagring i ditt eget moln, bakom din egen brandvägg.

Känslig data har aldrig passat i publika moln. Som tur är behöver du inte välja bort molnet trots höga krav på säkerhet, kontroll och prestanda.

Alla organisationer varken kan eller vill ha sin data i publika moln. Särskilt känslig affärs- och kunddata ställer höga krav på säkerhet och kontroll. Dessutom kan närheten till lagringen vara avgörande för att få optimal prestanda i vissa applikationer. Det gör att data måste lagras lokalt.

Samtidigt vill de flesta ha fördelarna med molnet: flexibiliteten och skalbarheten. Man vill slippa problem med att

  • förutspå och budgetera för lagringsbehovet på lång sikt.
  • justera kapacitet och prestanda utan att ständigt ligga steget efter.
  • hantera och administrera lagringen trots att inhouse-expertis ofta saknas.

Förutom allt det här behöver organisationer då och då byta lagringsplattform. Då är det ett stort och resurskrävande arbete att migrera all data på ett säkert sätt, utan att verksamheten blir lidande av avbrott och incidenter.

Andas ut med Private Cloud Storage

Därför har vi skapat tjänsten Private Cloud Storage. Den ger dig molnets fördelar: en skalbar och flexibel lösning där vi tar hand om administration och övervakning av kapacitet och prestanda.

Du har ständig tillgång till kunnig expertis och behöver inte planera och budgetera för utbyggnader. Dessutom lagras all data på plats i era lokaler.

Resurseffektivt från dag 1

Med den senaste tekniken för komprimering och deduplicering reduceras mängden data och därmed också vad du betalar för. IBM som står för den bakomliggande teknologin garanterar 2:1.

Det betyder att du får resurseffektivitet från dag 1. Du betalar dessutom bara för det du använder.

  • Inga hårdvarukostnader.
  • Inga licenskostnader.
  • Rak kostnadsmodell – du betalar bara för använd kapacitet, antal GB/månad.
  • Ingen risk att “slå i taket” i lösningen.
  • Vi hanterar uppgraderingar och eventuell migrering.

Du behöver inte investera i kapacitet för eventuella peakar eller framtida tillväxt. Istället får du fullständig flexibilitet för att matcha dina behov. Samtidigt minskar kraven på dig att administrera och planera för kapaciteten och dess kostnader.

Den senaste Flash-tekniken från IBM

Private Cloud Storage bygger på IBMs smarta och kraftfulla Flash-teknologi med överlägsen prestanda. Det är snabbt, pålitligt och strömsnålt, något som också sänker dina kostnader.  Kontroll och överblick har du hela tiden, när du behöver det, i vår Cloud Portal med rapporter, support och prestanda-statistik i realtid.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Bild på Daniel Björk
Kontaktperson

Daniel Björk

fornamn.efternamn@load.se

Inom medicinteknik får ingen uppgift någonsin förloras

Läs mer om Etac