Ett kraftpaket utöver det vanliga.

Behöver du en IT-infrastruktur med superkrafter som aldrig sviker? Då är chansen stor att du redan har stiftat bekantskap med serverplattformen Power från IBM. En favorit inte minst bland många som kör affärssystemen SAP Hana, Infor Movex/M3 och Jeeves, med flera.

IBM Power tillhör världens mest kraftfulla servrar. Du som väljer Power gör det av en anledning, ofta på grund av att du har extremt höga krav på kapacitet, tillgänglighet och upptid.

Extrem kapacitet

Power-plattformen är vad den heter helt enkelt: en kraftfull, trygg och smart grundpelare i många IT-miljöer. Under sina 32 år på marknaden har Power blivit känd för att vara oerhört robust med extrem kapacitet, svårslagen tillgänglighet och mycket hög upptid.

Smart skalbarhet

Du kan expandera och skala din Power-användning under lång tid framöver genom att bygga partitioner och enkelt uppgradera befintlig hårdvara. Tre operativsystem kan gå i maskinen, även simultant: IBM i, AIX och Linux.

Hög tillgänglighet

Många branscher som bank, finans och försäkring kan inte acceptera någon nertid över huvud taget och har dessutom mycket strikta regler att följa. Då passar den stabila, kraftfulla Power-plattformen med 99,999999% tillgänglighet utmärkt.

Kontinuerlig utveckling

Dessutom pågår utvecklingen av Power kontinuerligt. Serverplattformen finns att få med anpassningar för AI och är särskilt bra för att köra program för big data och analys.

  • Power IBM i – passar affärssystem som SAP, Movex/Infor M3, Bison, Jeeves.
  • Power AIX – skalbart och robust, baserat på öppna standarder.
  • Power Linux – öppet, skalbart, kan processa massiva datamängder.
  • Power AI – färdigpaketerat ramverk för AI.
  • Power SAP HANA, optimerad processoranvändning, över 99,999999% tillgänglighet.

Power kräver sin expert

Eftersom Power inte är någon mellanmjölk-lösning har få organisationer egna Power-experter. Men expertisen behövs. LOADs experter har över 30 års erfarenhet av Power-plattformen och tryggar vardagen för stora kunder inom bank, försäkring, tillverkning och handel, dygnet om.Vår spetskompetens om Power är din 24/7 om du vill. Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Du vet väl att vi erbjuder Power som cloudtjänst också? Läs mer här.

Bild på Peter Kihlman
Kontaktperson

Peter Kihlman

fornamn.efternamn@load.se

Friskt vatten i kranarna hos 500 000 invånare - dygnet om.

Läs mer om VA SYD