Kontrollera utvecklingen utan att tappa fart eller riskera säkerheten

Står utvecklingen och stampar för att ni inte vill ta riskerna med ny teknik? Har ni redan infört, eller funderar ni på, att införa containerbaserad teknik som OpenShift? För att få ut maximal effekt av OpenShift och speeda upp lanseringen av nya applikationer är IBM:s Red Hat Storage Fusion HCI lösningen.

Specifikt utvecklad för Red Hat OpenShift

IBM Storage Fusion är en hyperkonvergerad lösning med server, lagring nätverk och OpenShift i ett paket. Den containerbaserade teknologiplattformen hjälper organisationer att dra full nytta av molnbaserade metoder och tekniker och är specifikt utformad för att fungera med Red Hat OpenShift, en molnbaserad plattform för att utveckla och köra applikationer. Kombinationen IBM Storage Fusion HCI och OpenShift skapar ännu bättre möjligheter för innovation samtidigt som processen från utveckling till lansering blir betydligt kortare och säkrare.

IBM Storage Fusion HCI för OpenShift är för dig som

  • vill ta steget till containerbaserad teknik
  • vill köra affärsapplikationer i produktionsmiljön snabbare, säkrare och enklare
  • redan kör containerbaserat men behöver uppgradera infrastrukturen.

Alla fördelar med containerbaserad teknik

Containerbaserad teknologi har en rad fördelar, såsom att applikationerna är isolerade från varandra, att de kan köras enhetligt över olika miljöer, brytas ner i mikrotjänster och orkestreras av verktyg som Kubernetes. Att containrar enkelt kan skalas upp och ned ger snabb anpassning till efterfrågan på applikationen vilket i sin tur ger flexibilitet och effektiv resursanvändning.

Säg ajöss till kompatibilitetsproblem

Med Storage Fusion HCI för OpenShift undviker ni de kompatibilitetsproblem som kan uppstå med separata byggblock – och som dessutom tar längre tid från utveckling till färdig lösning. LOAD är Platinum partner till IBM och Red Hat Advanced Business Partner så er organisation kan tryggt anlita oss för

  • en väl testad och utvärderad lösning för att fungera optimalt med Red Hat OpenShift
  • en snabb installation på 4-5 dagar i er miljö utan manuella konfigurationer
  • “best practice” för miljöer som ska köra OpenShift, utan risk för kompatibilitetsproblem
  • helhetsansvar för service och support för hela systemet.

Du vet väl att vi också kan bygga upp din containermiljö med Red Hat OpenShift? Läs mer här!

Bild på Daniel Björk
Kontaktperson

Daniel Björk

fornamn.efternamn@load.se