Högeffektiv, tillförlitlig lagring med en plattform byggd på den senaste tekniken.

Hur känslig är din mest verksamhetskritiska information? Hur stor skulle skadan bli om den skadades av hot utifrån eller inifrån din organisation?

LOADs Storage-erbjudande bygger på IBMs mycket beprövade lagringsplattform. Den passar dig som har mycket höga krav på robust och säker lagring för affärssystem och andra kritiska applikationer.

Spara utrymme – expandera när det behövs

Vi optimerar lagringen så att den blir så effektiv som möjligt för just din organisation, med hänsyn till faktorer som accessmönster och filtyp. Plattformen kan självklart expanderas vid behov. Genom smart teknologi som snapshot och komprimering sparar du in på onödigt lagringsutrymme.

Inbyggd prestandaoptimering

Vår lagringslösning är i grunden byggd för mycket hög prestanda. För att ytterligare optimera prestandan finns en mängd effektiviserande funktioner, som att data som ofta används av applikationen flyttas till en snabbare del av lagringen, till exempel Flashdisk. Det sker automatiskt och transparent.

Hög säkerhet och tillgänglighet

Våra Storage-plattformar har hög tillförlitlighet, säkerhet och stabilitet. Du kan dessutom välja ytterligare säkerhetshöjande teknologier som kryptering och skydd mot attacker från skadlig kod.

Även katastrofsäkerhet står högt på kravlistan hos våra kunder och ofta kombinerar vi vårt grundläggande Storage-erbjudande med till exempel diskreplikering för en komplett lösning.

Vår spetskompetens är din

Flera av våra konsulter har mer än 30 års erfarenhet av Storage. Vår spetskompetens är din dygnet om – om du vill. 

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Du har väl inte missat att vi erbjuder Storage som cloudtjänst också? Läs mer här.

Bild på Anders Gustafsson
Kontaktperson

Anders Gustafsson

fornamn.efternamn@load.se

Friskt vatten i kranarna hos 500 000 invånare - dygnet om.

Läs mer om VA SYD